Crescent Cymbals

Rusto-Osiris is the authorized importer and dealer of Canadian handmade Crescent Cymbals in Finland. Currently we also ship to Sweden and Norway. If Finnish is not your cup of tea, please hit us with an email or call.

Crescent Cymbals on rumpaligurujen versio turkkilaisesta käsityötaiteesta. Merkin taustalla vaikuttavat rytmimusiikin ja symbaalitietämyksen suuret nimet Jeff Hamilton ja Stanton Moore kumppaneineen.

Kesästä 2014 lähtien Crescentien koko tuotanto on siirtynyt Kanadan Meducticiin, Sabianin tehtaalle. Symbaalit valmistetaan edelleen 100% käsityönä perinteisillä menetelmillä ja tinkimättömällä laaduntarkkailulla. Tuotannon siirrosta johtuen osa varastomme symbaaleista edustaa vielä turkkilaista tuotantoa (kts. Impression Cymbals), mutta laadussa tai malleissa ei ole näiden välillä eroja.

KÄSIKSI

Kun puhutaan 100% käsityöstä on jokainen symbaali yksilö. Mallisarjojen kuvaukset ja ääninäytteet auttavat alkuun mutta todellisen kuvan saadakseen on symbaaleja päästävä testaamaan ja vertailemaan keskenään.

Peltejä voi varata kokeiltavaksi ilman ostositoumusta. Parhaiten kokeilu onnistuu Riihimäen showroomilla rumpusetin kanssa ja kaffekupposen ääressä, mutta sopimuksen mukaan pellit liikkuvat joustavasti demoteltaviksi ainakin pääkaupunkiseudun ja lähiympäristön alueella. Soittele jos jokin yksilö kiinnostaa!

OSTAMINEN

Maksaminen onnistuu peltejä noudettaessa käteisellä ja kortilla, laskulla tai ennakkoon tilisiirrolla tai postiennakolla. Lähetettäessä hintoihin lisätään postin tai matkahuollon pakettikulut.

Crescent CymbalsTAKUU

Crescent Cymbals myöntää symbaaleille yhden (1) vuoden täyden takuun ostopäivästä alkaen. Vaihdamme kuittia vastaan rikkoutuneen pellin uuteen vastaavaan varastostamme, tai jos sopivaa ei löydy tilaamme sellaisen tarkoilla spekseillä suoraan tehtaalta ilman lisäkuluja.

Crescent Cymbals Facebookissa.