Impression Cymbals

Rusto-Osiris is the authorized importer and dealer of Turkish handmade Impression Cymbals in Scandinavia (Finland, Sweden, Denmark, Norway). If Finnish is not your cup of tea, please hit us with an email or call.

impression_10Impression Cymbals on kokeneiden symbaaliseppien tietotaidon ja artesaanityön taidonnäyte. Uniikeista instrumenteista vastaavat aikaisemmin lukuisilla turkkilaisilla symbaalivalmistajilla kannuksensa hankkineet mestarisepät. Merkin lyhyestä historiasta huolimatta tekijöiden kokemuksen tuoma laatu ja valikoima kestävät vertailun saturoiduilla symbaalimarkkinoilla.

Tuoreen ja ketterän symbaalivalmistajan etu on sen joustavuus – jos varastolistalta ei löydy juuri toiveet täyttävää malli/koko/paino -yhdistelmää tai jos toiveissa on jotain erityistä, onnistuu sellaisen tilaaminen kauttamme. Taataksemme optimaalisen hinta-laatusuhteen pyrimme valitsemaan jokaisen myyntiin tulevan symbaalierän ja -yksilön kilkuttelemalla pelti kerrallaan paikan päällä Impressionin tehtaalla Istanbulin esikaupungissa Habiplerissa. Tästäkin johtuen osa varastoomme päätyvistä pelleistä on puhtaasti prototyyppejä tai yksittäissarjoja.

KÄSIKSI

showroom_01Kun puhutaan 100% käsityöstä on jokainen symbaali yksilö. Mallisarjojen kuvaukset ja ääninäytteet auttavat alkuun mutta todellisen kuvan saadakseen on symbaaleja päästävä testaamaan ja vertailemaan keskenään.

Peltejä voi varata kokeiltavaksi ilman ostositoumusta. Parhaiten kokeilu onnistuu Riihimäen showroomilla rumpusetin kanssa ja kaffekupposen ääressä, mutta sopimuksen mukaan pellit liikkuvat joustavasti demoteltaviksi ainakin pääkaupunkiseudun ja lähiympäristön alueella. Soittele tai lähetä sähköpostia jos jokin yksilö kiinnostaa!

OSTAMINEN

Maksaminen onnistuu peltejä noudettaessa käteisellä ja kortilla, laskulla tai ennakkoon tilisiirrolla tai postiennakolla. Lähetettäessä hintoihin lisätään postin tai matkahuollon pakettikulut.

impression_04TAKUU

Impression Cymbals myöntää symbaaleille kahden (2) vuoden täyden takuun ostopäivästä alkaen (kts. takuuehdot). Vaihdamme kuittia vastaan rikkoutuneen pellin uuteen vastaavaan varastostamme, tai jos sopivaa ei löydy tilaamme sellaisen tarkoilla spekseillä suoraan tehtaalta ilman lisäkuluja. Takuuvaihtokysymyksissä ota aina ensin yhteys meihin puhelimella, pikaviestillä tai sähköpostilla. Takuuvaihdettavien rikkoontuneiden symbaalien toimitus tapahtuu lähettäjän kustannuksella, ehjän vaihdokin lähetämme paluupostissa luonnollisesti ilman vastaanottajalle syntyviä kuluja.

Impression Cymbals Facebookissa.